איך לבחור סכין לחם למטבח שלכם?

אין כמעט דבר שמשתווה לניחוח של לחם טרי אשר יוצא מהתנור. זה לא משנה אם אפיתם את הלחם בעצמכם או קניתם אותו במאפייה, כל ארוחה יכולה להשתדרג בקלות בזכות  לחם איכותי וטרי. על מנת להפוך את פעולת חיתוך הלחם לקלה, יעילה ומדויקת יש להשתמש בסכין לחם איכותי אשר מותאם לצרכים השוטפים שלכם.

מתי הומצא סכין הלחם?

בניגוד לסכין הרגיל אשר קיים אלפי שנים מאז שחר האנושות, סכין הלחם הינו המצאה חדשה יחסית, הוא הוצג לראשונה בתערוכה העולמית של שיקגו  בשנת 1893, ע”י חברת פרידריך דיק. לסכין לחם זה היו חריצים ומשושים שיצרו קצוות חיתוך קטנות, יתרונו הגדול היה בכך שניתן היה לחתוך את הלחם ללא מעיכה או ריסוק שלו. סכין זה נרשם כפטנט ע”י ג’וזף ברנס.

 

מהו האורך המומלץ לסכין לחם?

אורכך להב ממוצע של סכין לחם הינו בין 25 ל-30 ס”מ. אך יש סכינים שיכולים להיות קצרים יותר ואורך הלהב הוא בין 15 ל-20 ס”מ.

למה לא לחתוך עם סכין רגילה, מה היתרון של סכין לחם?

המבנה המיוחד של סכין לחם משונן עוזר בחיתוך יעיל ונוח של המעטה הפריך של הלחם. חיתוך נכון לא יקרע את הלחם ויאפשר חיתוך של פרוסות אחידות ומדויקות. כאשר משתמשים בסכין עם להב חלק וחד יש סכנה להחלקתו על המעטה הפריך ופציעת המשתמש.

מתי כדאי לקנות סכין לחם עם להב ארוכה?

באמצעות להב ארוך קל יותר לחתוך כיכרות לחם גדולות, וכך ניתן לחתוך את הקרום באופן דמוי מסור מבלי לרסק את הלחם האוורירי. סכיני לחם משוננים הם גם סכינים מצוינות לחיתוך נוח של מלון, דלעת, עגבניות ואננס.

האם ניתן להשחיז סכין לחם לבד?

מכיוון שלסכין לחם יש שיניים משוננות, ההשחזה שלו הופכת למסובכת יותר ולכן כדאי לפנות למשחיז סכינים מקצועי.

האם אתם מחפשים סכין לחם איכותי? סכין אשר יהיה לצידכם במשך שנים ארוכות? הגעתם לבית הנכון! אנחנו מתמחים ביבוא ומכירה של סכינים לחם וקונדיטור איכותיים מכל הסוגים וממיטב היצרנים. אתם מוזמנים לפנות אלינו לקבלת מידע ייעוץ ובחירת סכין לחם אשר תתאים לצרכים הספציפיים שלכם במטבח. נשמח אם תתקשרו אלינו לטלפון: 02-5383636 או צרו קשר כאן

מלאו פרטים ונחזור אליכם בהקדם